Stowarzyszenie
O stowarzyszeniu Członkowie Władze i Biuro Finansowanie Statut Inicjatywy Publikacje Współpraca Napisali o nas Sondaże Reklama Kontakt
Zakłady tłuszczowe

więcej... »
Serwis prasowy
Stanowiska i komunikaty Fotogaleria Logo Kontakt

Jesteśmy członkiem:

Fediol

 
Aktualności
FOOD AUTOMATION – KONFERENCJA BRANŻY SPOŻYWCZEJ

Patronat nad wydarzeniem objęły takie instytucje jak: Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej, Krajowa Izba Gospodarcza Przemysłu Spożywczego i Opakowań, Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców, Krajowe Stowarzyszenie Przetwórców Owoców i Warzyw, Krajowy Związek Spółdzielni Mleczarskich, Polskie Stowarzyszenie Producentów Oleju.

Patronat honorowy nad konferencją objął Jego Magnificencja Rektor Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego oraz Jego Magnificencja Rektor Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego.

Partnerem strategicznym wydarzenia została firma Siemens.

- Polska jest jednym z największych producentów żywności w Unii Europejskiej. By przetwórstwo było efektywne, a biznes konkurencyjny, producenci zobligowani są do ciągłej optymalizacji i automatyzacji procesu produkcji. - mówi Łukasz Otta z firmy Siemens, jeden z pomysłodawców konferencji - Na pierwszą edycję konferencji zaplanowaliśmy cztery panele dyskusyjne. Pierwszego dnia będziemy rozmawiać
o innowacyjnym przemyśle spożywczym oraz o efektywności procesów produkcyjnych.
W drugim dniu poruszymy temat finansowania inwestycji w kontekście pozyskiwania funduszy unijnych oraz kwestię nowoczesnych procesów produkcji.

Konferencja FOOD AUTOMATION to płaszczyzna prezentacji osiągnięć naukowo-badawczych i wdrożeniowych w przemyśle spożywczym. Uczestnictwo w wydarzeniu pozwala poznać najnowsze techniki i światowe technologie w tej branży, a także nawiązać kontakt z najważniejszymi jej przedstawicielami w Polsce. Podczas konferencji wystąpią autorytety o bogatym doświadczeniu, reprezentujący szanowane instytucje: praktycy
i przedstawiciele środowiska akademickiego.

Do udziału w konferencji organizatorzy zapraszają:
• osoby zarządzające przedsiębiorstwem
• technologów i inżynierów produkcji, procesu produkcyjnego
• osoby odpowiedzialne za planowanie inwestycji
• kierowników utrzymania ruchu

Partnerem Głównym Konferencji jest firma ATER Logic. Partnerem Merytorycznym DB Energy. Partnerami Konferencji są Bitner i Lapp Kabel.

Data i miejsce konferencji: 17-18.03.2016, Ciechocinek, Hotel Villa Park **** www.villapark.pl

Koszt uczestnictwa wynosi: 590 PLN netto za udział z noclegiem w pokoju jednoosobowym, 490 PLN za udział z noclegiem w pokoju dwuosobowym, 300 PLN za udział w konferencji bez noclegu. Koszt obejmuje udział w konferencji, materiały, wyżywienie oraz zakwaterowanie.

Więcej informacji, agenda oraz rejestracja: www.konferencja-foodautomation.pl

Dalszych informacji udziela:
Aleksandra Szafraniec
Omega Communication
tel. (22) 854 16 29
e-mail: aszafraniec@communication.pl
 

Dodał(a): Joanna Żuchniewicz


wróć
archiwum wiadomości »
wersja polska | english version
PSPO - Polskie Stowarzyszenie Producentów Oleju
aktualnosci p stowarzyszenie p serwis prasowy p linki p zakłady tłuszczowe p słownik tłuszczowy p słownik rolniczy p kontakt
Logowanie dla członków:
Login:
Hasło:
Pamiętaj mnie
Przypomnienie hasła / Rejestracja
strona główna | mapa serwisu Jesteś w: Strona główna /

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej informacji w naszej polityce prywatności cookies.

ico zamknij

Facebook